Avondje(s) uit

Ik moet er proberen vroeg in te kruipen vanavond want het wordt druk de komende dagen. Ik had bijna geschreven, vooral ’s avonds, maar overdag is het niet veel beter.

Morgen is moet ik zoals elke zaterdag taxi spelen voor de kinderen overdag. ’s Avonds organiseert mijn vriendin E. een feestje in Au Bain (omdat zij haar winkel gesloten heeft – het kind moet een naam krijgen hé). Het leuke hieraan is ook dat een andere vriendin, B. ook gaat afkomen, iemand die we alle twee al 31 jaar kennen (we zijn alle drie samen in het eerste leerjaar begonnen) en B., Michel en ik gaan eerst samen iets eten in toch één van mijn favoriete restaurants (zeer lekker én vlakbij).

Zondagnamiddag hebben we een verjaardagsfeestje voor het petekind van Michel. ’s Avonds gaan we naar Comedy Casino Festival (tenminste als het in orde komt met de babysit, maar dat zal wel).

Maandag is een gewone werkdag en ’s avonds had ik keuze tussen de uitreiking van SVHJ of een optreden van Clouseau en het is Clouseau geworden: vriendin E., die morgen het feestje geeft, was zo enthousiast én ze wil rijden, waardoor plots alle praktische bezwaren wegsmolten als sneeuw voor de zon.

Dinsdag opnieuw een gewone werkdag en dan ’s avonds naar Moeders gaan kijken met drie vrouwen en één man.

Ik heb zo’n flauw vermoeden dat ik zal mogen recupereren vanaf woensdag, dus als het hier wat stil wordt, mijn excuses. Nightynight.

Geef een reactie