Machtig

Net terug van het feestje van vriendin E. in Au Bain en een prachtige avond gehad.

Eerst gaan eten in Il Mezzogiorno met vriendin B. en de wederhelft. Daarna met vriendin B. naar het heel geslaagd feestje: goede muziek, zeer leuk gezelschap, veel gebabbeld en gedanst en als kers op de taart: een fantastisch uitzicht.

Waar anders dan in Gent kijk je één richting uit en heb je een zeer mooi zicht op de verlichte jachthaven en als je de andere kant uitkijkt een fantastisch zicht op één van de mooiste zwembaden die ik ooit zag, om nog niet te spreken van de ruimte/café/zaal zelf die echt heel sfeervol en aangenaam is.

Soms is het gewoon genieten van waar je bent. Vanavond was zo’n avond en dan ben  ik zooo blij dat ik hier in deze prachtige stad woon.

2 thoughts on “Machtig”

Geef een reactie