Schrik

Net telefoon gekregen van mijn zus die op haar beurt telefoon gekregen had van ons nicht A.

Het 18 maand oude zoontje van mijn andere nicht K. (de zus dus van de bellende nicht) werd gisteren opgenomen in het ziekenhuis nadat hij een soort stuipen had gehad en twee keer gereanimeerd had moeten worden.

Tot nu toe hebben ze nog geen oorzaak gevonden en ik maak mij doodongerust, om nog niet te spreken hoe K. en haar man K. zich moeten voelen: een ware nachtmerrie.

Bellen kan/wil ik nu niet doen: daar is niemand mee gebaat en het stoort alleen. Maar via deze weg: veel sterkte, wij denken aan jullie en duimen heel hard mee dat hij er vlug bovenop komt.

One thought on “Schrik”

  1. beste San,
    hopelijk zijn het koortstuipen. Dat kreeg onze zoon ook toen hij 18 maanden was (en we met de hele familie in een brussels museum stonden… paniek alom). Het is niet helemaal ongevaarlijk maar mits zeer goed in de gaten houden wanneer hij koorts kreeg, konden wij het wel onder controle houden. Onze zoon is nu 8 en het is er helemaal uitgegroeid. Ik leef in ieder geval mee met deze mensen.

Geef een reactie