Herkenning

Anna zit bij mij in de zetel, op/naast mijn schoot. Eigenlijk zo goed als constant sinds ze haar middagdutje gedaan heeft.

Dat middagdutje heeft haar vandaag duidelijk geen deugd gedaan want sinds ze wakker is neut ze en wil ze eigenlijk alleen op mijn schoot zitten. Dus zit ze bij mij en ondertussen doe ik wat achterstallig lezen op de computer.

Zo lees ik o.a. het verslag van het interview bij Urgent tot plots Anna uitroept: ‘Elsje!’ en wijst naar het scherm. En zowaar: er staan foto’s bij het intervieuw met Els erop en Anna kent Els en nu blijkt dat ze haar zelfs zeer goed kent want ze herkent zelfs haar profiel  op een foto.

Wijs! (en nu ik het weggedaan heb om dit te schrijven zit ze naar de computer te wijzen en zegt ze ‘Elsje! Elsje!’. ‘k Ga het dus maar rap terugzetten voor er gebleit van komt 🙂 )

Geef een reactie