Digitaal

Ik moet eerlijk bekennen dat ik er geen voorstander van was, maar nu we het hebben moet ik toegeven dat het een groot gemak is.

Tot nu ben ik er afwisselend content van geweest maar ook al enorm gefrustreerd. Zo was er die tijd toen we digitaal wouden kijken en het enige bericht dat we kregen was dat we ons moesten abonneren om die zender te bekijken … één bijvoorbeeld, of wijf TV, of gelijk welke zender. Dat duurde toch een paar weken en ik vond dat niet zo leuk maar plots was alles weer in orde.

Of gelijk vanavond. Michel had het fantastische idee om twee overlappende programma’s op te nemen. Dat kan met digitale TV. Wijs dus. Behalve dat, als ge dat doet, ge maar alleen naar één van die twee programma’s kunt kijken. Ik vond dat ook niet zo leuk.

Maar als ik dan strijk, en ik kan de opgenomen programma’s dan bekijken wanneer ik dat wil, dat vind ik dan wel weer leuk. Of als ik naar iets kijk en ik wil rap beneden iets gaan halen, en dan kan ik op pauze duwen, dat vind ik ook wel leuk.

Het goede overweegt op het negatieve momenteel, but the jury is still out on this one.

5 thoughts on “Digitaal”

  1. “Behalve dat, als ge dat doet, ge maar alleen naar één van die twee programma’s kunt kijken.”

    Maar ge kunt wel nog altijd ‘tegelijk’ naar de niet-digitale tv kijken hé. Dat kunt ge dan wel niet pauzeren, maar ge kunt uw programma tenminste wel nog zien 🙂

  2. Bruno heeft mijn tip onlangs onthouden 🙂

    En nog een tip: als ge twee programma’s tegelijk aan het opnemen zijt kunt ge wel ondertussen kijken naar een ander eerder opgenomen programma. Of al kijken naar één van de programma’s die ge aan het opnemen zijt, in uitgesteld relais dan. Mogelijkheden zat! Ik zou het ook niet meer kunnen missen, een heel andere manier van TV kijken.

Geef een reactie