Uit

Drie avonden op rij niet thuis, dat kruipt eigenlijk wel in de kleren. Maar plezant, dat wel.

Die eerste avond niet echt speciaal: mijn wekelijkse kine bij mijn zus, maar altijd wel gezellig. Want behalve die kine doen we uiteraard nog een kletske en zo blijven we op de hoogte van elkaars leven. Altijd leuk dus.

De tweede avond kon niet meer fantastisch zijn: ik mocht voor het Project naar de Handelsbeurs gaan om een concert/dansavond te verslaan. Ik heb gedanst met de tijger en me wreed goed geamuseerd: ge kunt daar mijn avond in detail lezen. En voor de mensen die willen weten hoe goed, kijk dan maar naar het nieuws van vrijdagvanavond op Eén en dan kan je een glimp van mij zien al swingend met een gelukzalige glimlach op mijn smoel.

Derde avond was het tijd voor toneel. Met een uitnodiging om mee te gaan met Eve naar de Minard hebben we een zeer leuke voorstelling kunnen meepikken. Alle details kan u (opnieuw) morgen lezen op het Project want als we voor Gentblogt ergens naartoe gaan, is dat niet zonder verplichtingen 😉

De strijk is dus (weeral) een tijdje blijven liggen en is dus alleen vermeerderd, maar daar gaan we vanavond direct iets aan veranderen.

Geef een reactie