Beslissingstijd

Feit: we gaan op vakantie.

Dat is ongeveer het enige dat vast ligt voor het moment. Naar waar, wanneer en hoe, dat weten we nog niet. Maar we hebben nog geen vakantie gehad met het volledige gezin en het zal ons deugd doen om er eens helemaal uit te zijn, met zijn allen in een omgeving die niet thuis is.

Vorige week ben ik al bij een reisbureau binnen gestapt en heb ik een aantal offertes gekregen. Er zaten een paar goede ‘deals’ bij en ik ben geneigd om te boeken: alles in, zon, water, dingen voor de kinderen om te doen.

Ondertussen ook een site doorverwezen gekregen om eventueel een vakantiehuisje te boeken. Ik zou dat eventueel zien zitten, maar dan liever niet alleen, maar met iemand anders of een ander koppel/ouder met kinderen want een groter huis wordt direct ook betaalbaarder en ondertussen hebt ge nog wat klap.

Dit weekend hakken we de knoop door en maken we een beslissing, either way, want de tijd begint raar genoeg te dringen: die huisjes, er zijn er al veel bezet voor de periodes dat wij zien zitten en hotels zijn ook niet al te gemakkelijk te boeken als je vier kinderen hebt.

One thought on “Beslissingstijd”

  1. heb het bij Michel al eens geopperd, maar je moet Intersoc eens checken. Dat is all in en vrij betaalbaar. Ben zelf niet van plan om het elk jaar te doen, maar ter afwisseling kan dat geen kwaad.

Geef een reactie