Grote fuif

Gentblogt bestaat op vrijdag 15 februari exact 3 jaar en wat raadt ge: ze geven toch geen fuif zekerst. Nooit gedacht hé.

Enfin: ge kunt er ook bij zijn. ’t Enige wat ge moet doen is uwen fiets/auto/voeten pakken, u begeven naar het Veermanplein 1 in 9000 Gent en dan kijkt ge omhoog en op het eerste verdiep van het zwembed, dat is den Au Bain, daar is het te doen.

Wat kan u verwachten: alleen maar wijze mensen, zeker als ge er zelf bij zijt. Drank zoveel ge kunt en wilt betalen. Nen fantastischen dj, DJ Aldi (‘all die’ uitgesproken) met dus wreed goede muziek en als ge lang genoeg blijft zit het er in dat we u op een frietje trakteren (maar ik beloof niets hé).

Enfin, dat tellerken hierboven, dat is zodat ge het niet zoudt vergeten, maar noteer nu toch maar al in uwen agenda dat ge dienen avond bezet zijt … voor naar dat feestje te gaan uiteraard.

One thought on “Grote fuif”

Geef een reactie