Stoem

Gisterenavond was ik het internet aan het afschuimen voor GiG en ondertussen waren we TV aan het kijken. Niet gewoon TV, maar digitaal. Dus weinig real time maar veel opgenomen programma’s.

En zo was ik geconcentreerd bezig en aangezien het ene programma op het andere volgde, zonder reclame en zonder dat rekening moest gehouden worden met de programmatie op TV zelf, had ik ook geen besef van tijd. Tot ik zo hoofdpijn begon te krijgen en mijn oogleden gelijk dicht begonnen te vallen.

Toen ik eindelijk eens op mijn uurwerk keek bleek het bijna 3u te zijn … in de ochtend. De hoofdpijn en dichtvallende oogleden waren direct verklaard; computer is onmiddellijk dichtgevlogen en ik ben onmiddellijk in bed gekropen.

Deze ochtend uiteraard ‘pech’ gehad met de kinderen: gisteren sliepen ze tot 9u, deze morgen was het 7u en u raadt het al, ik kan met moeite mijn ogen openhouden.

Straks gaan we naar de cinema. Hierbij dus mijn excuses aan de mensen die bij ons in de zaal zullen zitten: als ge gesnurk hoort, dan ben ik dat.

Geef een reactie