Valenteinde

Zo is deze Valentijn weer eens zonder enige doeningen voorbijgegaan, maar zoals al gezegd, doen wij daar toch niet aan mee.

Maar eigenlijk is het ‘erger’ dan andere jaren: niet alleen heb ik niets gekregen, niets gehoord, hebben we niets gedaan, maar den anderen is wel weg. Op restaurant. Gaan eten. Zonder mij. Op Valentijn.

Tja. Ge moet van soorten hebben hé.

8 thoughts on “Valenteinde”

  1. Valentijn, daar doen wij ook niet aan mee, maar hij heeft het ooit gepresteerd om op mijn 40ste verjaardag ’s avond een afspraak met een klant vast te leggen (die niet meer kon verschoven worden). Maar ik had die dag verlof genomen om samen te gaan shoppen en aansluitend wel gaan eten, dus ik mocht niet echt klagen, maar eigenlijk vond ik dat wel een een anti-climax (zoals bij een goede, spannende film met dan een ontgoochelende ontknoping) dat hij dan nog weg moest om te gaan werken.

  2. Ik had het deze keer voorzien en heb voor mezelf een gedichtenbundel gekocht in de Slegte en gisteren open gedaan (was voorverpakt gelukkig, het zelf inpakken was net erover vond ik).
    Goede keuze, mijn ventje vond het ook en is er prompt in beginnen lezen 🙂

Geef een reactie