Vier dagen verder

Ik was net even gaan kijken hoelang het geleden was dat ik hier langs was geweest, en dat blijkt dus al van vorige woensdag geweest te zijn. Zo lang maat. Ik verschiet er zelf van.

Maar een klein rekensommetje leert mij dat het niet anders kan: vorige week donderdag heb ik de laptop van het werk moeten teruggeven omdat iemand anders die nodig had, vrijdag werk ik niet en in het weekend ook niet en aangezien ik meestal ’s avonds dingen post mag donderdag daar ook bijgerekend worden. Dat geeft dus vier dagen zonder computer.

Dat is dus niet echt juist want ja, we hebben wel ‘een computer’ thuis. Zo’n vast ding met zelfs twee grote schermen en high tech en watnog, maar dat is dienen van den anderen. Als ik daarop wil werken moet ik van account wisselen en zo en kan ik niet in mijnen zetel zitten en, misschien wel het belangrijkste, moet ik dat nog proberen doen op de luttele minuten dat dienen anderen er zelf niet op zit.

Maar meer to the point: ik had de vorige dagen helemaal geen zin en vooral geen tijd om op de computer te tokkelen. Het was zo druk dat dat het laatste was dat in mijn gedachten opkwam. Als ik even ‘niets’ te doen had heb ik dat gebruikt om te slapen: een uurtje hier, twee uurtjes daar, … en het was nodig ook.

Eens kijken of de laptop opnieuw beschikbaar is. Zoniet, dan zal u nog even moeten wachten op een update van mijn drukke weekend maar ook vooral van het stokje dat mij (ondertussen toch al) een tijdje geleden werd toegeworpen en dat er tot nu toe nog niet van gekomen was. Maar dit weekend werden eindelijk de foto’s ingescand, dus kan ik dat eindelijk ook eens doen vanavond … of morgen als ik genen laptop meekrijg.

One thought on “Vier dagen verder”

Geef een reactie