Boeven

Jan daarnet: Boeven zijn verkleed als mensen!

Antwoord Louis: neen: omgekeerd. Mensen zijn verkleed als boeven!

Jan: omgekeerd kan ook hoor.

2 thoughts on “Boeven”

  1. Wel Sandra je bent denkelijk verbaast van een berichtje te krijgen die eerder een vraag is.Sandra ik vond je op de top honderd van Metatale, dat zal je wel kennen aangezien je op die top honderd staat.Ik ben niet van de slimste want ik ben een laag geschoolde,en nu mijn vraag jij staat dus op die top honderd maar ik vindt op je knap blogje zo geen teken van Metatale.Ik vraag het aan een vrouw omdat mijn blog over mijn tuin gaat,maar je kan niet geloven wat een naijver er bestaat bij de mannen,wat ik bij de vrouwen in het geheel niet ondervindt.Leg jij mij eens uit hoe dat alles in zijn werk gaat,als je wil natuurlijk.Ik wens je en je toffe famillie een prettige week Sandra: En groetjes uit Wallonie Belgie van Guido… natuurmanjak…

  2. Sandra alvast bedankt voor jou bezoekje op mijn blogje,wil je nu mijn vraag beantwoorden ! Dan help ik jou op een manier waar niemand kan tegen optornen !!!
    Nochmaals groetje en tot horens …
    Guido.. natuurmanjak…

Geef een reactie