Goed doel

Voor mensen met kinderen, misschien iets om eens met je kinderen samen te doen op tinternet.

Z@ppelin, de kinderzender op Nederland, doet een actie samen met Dick Bruna en zijn Nijntje, om geld in te zamelen om bibliotheken voor kansarme kinderen in verschillende landen te bouwen.

Ok, er zijn waarschijnlijk meer dingen die dringender zijn dan een bibliotheek, hoor ik u zo denken, maar is dat echt zo? Intellectuele ontwikkeling is even noodzakelijk als dagelijks uw portie eten en drinken binnen hebben. Er zijn al veel organisaties die zich daarop toeleggen, dus dit initiatief verdient uw steun evengoed.

En welk kind houdt nu niet van Nijntje (waarschijnlijk heel veel, maar dat is voor dit stukje een detail :)) dus surf als de weerga naar www1.zappelinennijntje.nl en bestel uw boekje. Blijf trouwens gerust hangen op de site hoor, er valt genoeg te ontdekken voor de kindjes en als dat kan aan de hand van nijntje en haar vriendjes, waarom niet?

Geef een reactie