Terug naar af?

Anna had vorige week dus een ‘probleempje’: serieus lopende stoelgang en alles, maar behalve dat, geen greintje ziek. Ons normale zonnetje in huis (op haar toeren na natuurlijk). Woensdag was het zo goed als over: redelijke vaste stoelgang en gedurende het weekend verbeterde dat alleen.

Donderdag was ze al terug gegaan naar de peutertuin en toen ik haar gisteren bracht had ik nooit verwacht dat ik commentaar ging krijgen. Maar toen ik haar ’s avonds ging afhalen vertelde de kinderverzorgster mij dat het weer naar af was: identieke stoelgang als begin vorige week.

Anna mag nu niet terug naar de peutertuin als ze geen doktersattest meeheeft waarin staat dat zij mag gaan, en ge raadt het al: vandaag was haar stoelgang dus weer normaal. En behalve één avond vorige week is zij ook nog helemaal niet ziek geweest. Ze eet goed, drinkt goed en speelt lustig voort.

Vandaag is Anna dus gaan werken met mij. Morgen ben ik sowieso thuis wegens opvangplanveranderingen. Als de drie andere kinderen dan op school zijn ga ik dan met Anna naar de dokter, eens zien wat hij nu te zeggen heeft en zien of Anna een goedkeurend doktersbriefje waard is.

Geef een reactie