Verwachtingen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niet echt een goed oog in had, in die fuif vanavond. Culture Club is toch voor de jongeren en de fuif mikte op ‘het al wat oudere’ volk, waartoe ik mij dus ook al kan rekenen. Ik en de meeste ouders op school dus 🙂

Op voorhand had ik een aantal geruchten gehoord, want ik was er dus ook nog nooit geweest: dat het groot was, en als er niet genoeg volk was dat het een flop zou zijn, … Er waren kaarten in mijn bezit die ik moest proberen kwijt geraken, maar dat lukte niet echt goed en niet alleen bij mij. Ik vreesde dus voor een minimale opkomst en dus een niet zo’n leuke fuif, maar de plicht riep en dus ben ik er naartoe gereden … met de fiets.

Maar als uw verwachtingen laag zijn, kan het alleen maar positief uitvallen en dat was nu ook (weer) het geval. Alle stukjes van de puzzel zijn blijkbaar op tijd op zijn plaats gevallen en de fuif bleek ongelooflijk geslaagd: wreed veel volk en ‘de oudjes’ waren meer dan goed vertegenwoordigd en hebben zich niet laten kennen op de dansvloer, ik nog niet in het minste. De ambiance zat erin, de muziek was goed en er hing een fantastische sfeer.

De afwezigen hadden ongelijk. Absoluut. Nog een keer.

2 thoughts on “Verwachtingen”

  1. Super 🙂
    Is de Culture Club nu al toegankelijk? Men organiseerde daar ons laatstejaarsbal, terwijl ik eigenlijk niet binnen kon… De buitensmijters konden gelukkig mijn rolstoel (120kg) naar de eerste verdieping dragen. Jammergenoeg zat iedereen op de 2de verdieping waar de beste muziek was…
    Ohja 🙂 Sindsdien waren er véle leukere feestjes:-)

  2. Ik ging er normaal gezien ook naartoe gaan, maar vlak voordat ik mij wou inschrijven was er ineens iets anders dat belangrijker was.

    Ik vind wel jammer dat ik er niet geraakt ben!

Geef een reactie