123 Book Tag

Ge hebt stokjes en dan zijn er stokjes. Sommige laat ik bewust aan mij voorbij gaan. Omdat ik niets zinnigs erover te zeggen heb, of gewoon omdat het niet de zaken zijn van het internet. Anderen zijn wel leuk en deze is er één van.

Gegooid door een ei en gelukkig is het zelf geen ei want in opvangen ben ik niet altijd even handig, maar voor dit stokje is het wel gelukt.

Drie vragen:

1. Pick up the nearest book of 123 (or more) pages.

Death of a red heroine – Qiu Xiaolong

OK. Ik heb hier een beetje gezeurd (=O-Vl voor ‘vals spelen’). Toen ik gisterenavond las dat ik het stokje toegeworpen kreeg was ik te moe om er iets mee te doen. Er liggen hier wel een paar tientallen boeken rond te slingeren maar geeneen lag dicht genoeg zodat ik het vanuit mijn zetel kon nemen.

Toen ik mij deze ochtend het stokje herinnerde nam ik dan maar het boek vast dat ik momenteel aan het lezen was: het dichtsbijzijnde waarvan ik wist waar het lag 🙂

2. Open the book to page 123 and find the 5th sentence.

Chen believed the defector would not have discussed it with her in long-distance calls which could be tapped.

3. Post the next 3 sentences

But some Internal Security officers did not credit this, and she was questioned several times.

According to a colleague of hers, it would serve Yang right if, having left her in such a situation, she divorced him. But Chen had not discussed this with her.

Een boek dat ik in afslag gekocht heb in de club en aangezien de korte inhoud ‘misdaadroman’ schreeuwde, heb ik het gekocht: zo lees ik nog eens iets van iemand die ik niet ken. Ik ben daar namelijk een beetje een ambete in, om dingen te lezen van mensen waar ik nog niet van gehoord heb of die mij niet aangeraden zijn. Als het dan tegenvalt vind ik het erg van dat geld. Maar in afslag, dat kan dan geen kwaad hé. En ik moet zeggen, ik ben aangenaam verrast.

Oeps. Bijna vergeten. Stokje doorgeven. Eens kijken: Pharailde, Minnie en tvdv. Vang!

Geef een reactie