Overenthousiast

De kinderen zijn al weken bezig op school met de voorbereidingen voor moederkesdag. Hier en daar vielen al (onbedoelde) hints … dat gebeurt als je briefjes met instructies voor benodigheden laat rondslingeren 😉

Donderdag en vrijdag kwamen ze dan naar huis met hun respectievelijke verassingen, al dan niet goed ingepakt. Het waren allemaal nogal fragiele dingskes en de meest gehoorde uitspraak die dagen was ‘niet kijken hé’ en ik deed dan mijn best om dat niet te doen.

Om maar te zeggen dat ze enthousiast waren voor vandaag: moederkesdag, zo enthousiast dat ze deze morgen om 5u45 al aan mijn bed stonden en alhoewel ik hun enthousiasme in theorie wel op prijs kon stellen, ik heb ze toch maar met strenge hand (maar na een dikke knuffel en kus) terug naar hun bed gestuurd tot het wat later werd.

Om 7u20 waren ze dan terug voor een tweede poging en die is vlekkeloos verlopen: de kadootjes werden overhandigd, we hebben samen nog een beetje in bed gelegen en geknuffeld en gespeeld en dan zijn we allemaal opgestaan om verder van de dag te genieten.

Leve (laattijdige) moederdag aan alle mama’s: feitelijke en toekomstige.

2 thoughts on “Overenthousiast”

Geef een reactie