Groot nieuws

Anna is zindelijk!

Sinds vorige week loopt ze zonder pamper rond in de peutertuin, maar in de namiddag kreeg ik nog een zakje mee naar huis van ‘accidentjes’. Gisteren was ze de hele dag proper gebleven maar heeft ze ’s avonds een accidentje gehad toen we Zelie nog moesten afhalen op de muziekschool: geen pamper en geen toilet vlakbij en het kwaad was geschied.

Vandaag ook een hele dag droog in de peutertuin. Opnieuw Zelie moeten gaan halen in de muziekschool en daarna blijven babbelen met de vriendin en haar kinderen voor haar deur. Toen Anna zei dat ze naar het toilet moest is vriendin F. het potje van haar kinderen gaan halen en is Anna mooi op het potje gegaan … drie keer. Thuis is ze ook nog eens geweest en dus zijn we vandaag de dag doorgekomen zonder één accidentje.

Fantastisch. Nog geen twee jaar en twee maanden oud! Een record bij mijn kinderen. ‘k Heb hier nu wel nog twee dozen pampers staan maar dat zal wel nog van pas komen: mijn zus moet nog bevallen dus die zal ze goed kunnen gebruiken.

8 thoughts on “Groot nieuws”

  1. Joehoe voor Anna!!

    Fien was op 23 maanden zindelijk. Maar voor de dutjes (zeker ’s nachts) doen we toch nog beroep op de pampers hoor.
    Of is Anna ’s nachts ook volledig droog?

  2. voor ’s nachts en dutjes ook nog pampers: het is nog maar een paar dagen hé, ’t zou te vroeg zijn voor de volledige dosis (alhoewel haar pamper ’s ochtends niet echt nat aanvoelt de laatste dagen, maar ‘k ga de risico’s voorlopig nog beperken)

  3. Wow shit, duurt dat zo lang? 🙂 Dan betekent dat je jaaaaaaaaaren in de pampers zit als je snel na elkaar een paar kinderen hebt. Getver! Ik ga er nog even over nadenken 😉 Maar proficiat alleszins 🙂

Geef een reactie