Eindelijk

Het is bijna een soap geworden, de geboorte van mijn vijfde neefje/nichtje. De baby heeft lang op zich laten wachten maar uiteindelijk, om 17u15 heeft hij de strijd opgeheven en hebben de medicijnen gewonnen.

Mijn eerste nichtje is deze namiddag geboren: Alice, 3kg 680g licht en 48 cm groot. Het nieuws deze avond om 18u40 ontvangen en uiteraard moest ik er vanavond nog naartoe.

Emil, Jules en Alice Cokelaere!

Ze trekt op haar oudste broer, of toch toen hij geboren werd en ze was wat getekend door de geboorte, maar op het anderhalf uur dat ik er was is ze al enorm veranderd, dus tegen morgen zal dat nog heel wat anders geven.

Deze avond mocht Zelie al eens meegaan. Morgen ga ik met de hele bende.

Zelie en Alice

Het wachten is dus voorbij: na zes kleinzoons heeft mijn vader vanavond zijn derde kleindochter mogen aanschouwen. 

8 thoughts on “Eindelijk”

  1. Bedankt voor de foto’s Sandra! Zo is mijn nieuwsgierigheid al wat getemperd! Jules kijkt wel zeer bedenkelijk….

  2. Een dikke proficiat voor de ouders en uiteraard ook voor de rest van de familie en een extra proficiat voor de fiere tante (en ik dacht even – bij de bovenste foto – dat het Louis was die de nieuwgeborene vasthoudt, hij lijkt er wat op, vind ik)
    En klein detail: ze is geboren op Elisabeth haar twaalfde verjaardag

Geef een reactie