Goed voornemens

Een paar dagen geleden had ik zoiets gezegd van het kalm aan te doen omdat Zelie en Louis volgende week op kamp vertrekken en ik wil dat ze uitgerust vertrekken. Wel, ik ben niet goed bezig om dat te bekomen.

Sinds vrijdag is het alleen maar druk geweest met late bedtijden tot gevolg. Vrijdag zaten ze pas om half tien in bed, zaterdag opnieuw zo laat en vandaag zijn we nu pas thuis, wat wil zeggen dat ze niet voor half negen in bed zullen zitten (en zo te zien zal het nog later worden want ze zitten bij papa naar iets op de computer te kijken).

Langs de andere kant, ze moeten ook niet om half zeven uit hun bed, zoals tijdens de schoolweek het geval is, en dat doen ze ook niet. Met de grote vakantie die begonnen is hebben ze blijkbaar hun biologische klok ook kunnen afzetten en ze zijn nog niet voor 8u opgestaan. Zalig dus.

Een beetje later zal dus nog zo geen kwaad kunnen. Integendeel eigenlijk, want ik weet dat op die scoutskampen het minstens even laat wordt, als het niet later is. ’t Zal dus wel loslopen *maakt ze zichzelf wijs*

Geef een reactie