Jeugdsentiment

Oh wijs: ze doen op Canvas van heruitzending van Twin Peaks.

Ik was 20 toen ze die serie uitzonden en ik heb sindsdien een zwak voor Kyle MacLachlan. Elke week zat ik gekluisterd aan het scherm, samen met mijn vader. Ik kan mij niet herinneren of mijn broer en zus meekeken, maar ik vermoed van wel, toch alleszins mijn broer. Mijn moeder niet: not her cup of tea.

En vanavond is het dus de Pilot en tot nu toe lijkt de serie absoluut niet geantidateerd. Waarschijnlijk omdat het toen niet opgenomen is geweest zoals anderen deden en het nu nog steeds ‘anders’ is en dus nog steeds up to date … behalve de kledij dan 🙂

Een geluk dat we nu digitaal kijken: als we een avond iets te doen hebben zullen we het nu niet (meer) moeten afzeggen, want toen deed ik dat immers wel, of afspraken verplaatsen tot na de aflevering.

One thought on “Jeugdsentiment”

Geef een reactie