We zijn er klaar voor

Vandaag nog de laatste dingen gaan halen die nog mankeerden in de koffer. Zo moest er een wit T-shirt mee met Louis, vermoedelijk om te beschilderen, want de instructies waren dat het T-shirt op maat mocht zijn maar ook één dat te groot was ‘om later te dragen’. Een T-shirt dat we dus niet standaard in huis hebben en dus moeten aankopen.

Deze voormiddag eerst naar AS Adventure want Louis moest ook nog een bestek meehebben en ook, nu haar broers en kleine zus Crocs hadden gekregen, kon Zelie niet achterblijven. Vooral omdat zij één specifiek model wou (Mary Janes) en ze die niet hadden waar we eerst gegaan zijn. Alles gevonden wat we moesten hebben en toen we aan de kassa kwamen stonden daar nog twee kleine koffers in aanbieding. Met het oog op onze vakantie heb ik die direct meegenomen: zo hebben de kinderen ook een valies(je).

In de namiddag zijn Zelie en ik dan nog eens gaan zoeken naar dat wit T-shirt: allemaal zo gemakkelijk niet als het lijkt. Veel T-shirts gezien (uiteraard) maar volledig witte, dat was andere koek. Maar uiteindelijk bij Zeeman gevonden wat we zochten en zo was alles in huis tegen 16u30.

Morgen om 14u in het lokaal zijn en dan zal ik ook weten of ik Zelie (en vriendjes) ga voeren of niet, en ook, wat belangrijker is, of ik haar volgende week moet gaan afhalen of dat ze kan terugkeren met andere ouders. Ik hoop van harte dat ik morgen rij en dat een andere ouder als wederdienst Zelie terugbrengt, want volgende zaterdag gaan we eten bij vrienden en dat kan wel eens uitlopen.

One thought on “We zijn er klaar voor”

Geef een reactie