’t Is geen weer om nen hond door te jagen

Nen hond dus niet, wij dus wel. Gisteren, in het naar huis gaan nog vriendjes van de kinderen tegen gekomen en dan afgesproken om elkaar vandaag te zien. Zo schoon weer gisteren, wie had gedacht dat het vandaag herfst ging zijn.

Dus waren wij om 15u op post (op de plaats die niet mag verklapt worden) en kwamen zij een 20 minuten later toe. Toen regende het nog niet. Het miezerde af en toe een beetje, maar echte regen was er nog niet en de kinderen waren direct weg om alles te ontdekken en vooral, om te spelen. Een uur later regende het wel en koppig als we zijn zijn we dus blijven zitten. Want ondanks het miezerige weer was het gezellig en hoe langer we er bleven zitten, hoe meer bekenden én vriendjes er opdaagden en hoe gezelliger het werd.

Tegen dat we tegen half zeven naar huis gingen was ik volledig verkleumd en kou. Omdat de plaats vlakbij was had ik nochtans een deken laten meebrengen door Zelie die even naar huis liep en dus was ik niet tot op het bot kou, maar mens, was ik blij dat ik thuis was en een kop warme soep binnenkreeg.

Ik heb zo’n zin om een stapke in de wereld te gaan zetten en de Gentse Feesten by night te ontdekken, maar met dit weer, vergeet het.

One thought on “’t Is geen weer om nen hond door te jagen”

Geef een reactie