Een prijs

Komt dat tegen: iemand, en meer bepaald Ivan, vindt dat mij blog een prijs waard is. Een welgemeende dank u daarvoor, ik krijg er zowaar schaamrood van op de wangen.

Nu nog doorgeven. Aan zeven anderen dan nog. En mijn blogrol is niet zo uitgebreid zodat ik zeker mensen ga nomineren die al genomineerd zijn. Dedju toch. Langs de andere kant, het betekent dan ook dat ik vind dat ze dus nog eens genomineerd mogen worden.

De reglementen:
1. De winnaar mag het logo plaatsen (denk het er dus maar bij of klik hier om het te zien).
2. Plaats een link naar degene van wie je de Award hebt gekregen (done).
3. Stuur de Award naar tenminste 7 andere bloggers, die door hun actualiteit, thema’s en designs opvallen (zie verder dus).
4. Zet de links van deze sites op je blog (ook ‘done’).
5. Laat een berichtje achter op de betreffende site (will do).

Laten we dan maar beginnen:

1. mevrouw Polly: niet alleen omdat het zo’n wreed wijze madam is, maar ook omdat ze zo zalig schrijft, zelfs in ’t Gents (ben ik toch stiekem jaloers op, op dat Gents, want als inwijkeling kan ik dat niet).

2. mevrouw Virginia: omdat ik haar al lang ken, een tijd uit het oog verloren was en dankzij haar blog weer een beetje kan volgen én omdat ze zo geëngageerd is en uitkomt voor haar ideeën.

3. mevrouw Lamazone: omdat ze zo’n groot hart heeft om verloren gelopen poesjes van straat op te pikken en dan een goed thuis voor hen te zoeken

4. mevrouw Witch: een straffe madam die het niet te min vind om eens goed de handen uit de mouwen te steken alhoewel ze haar handen al meer dan vol heeft met twee kleine kinderen

5. juffrouw Tiekenei: omdat ik haar graag lees en ze meer moet schrijven

6. mevrouw Butterfly: omdat zij doet wat ik wil doen: handwerken (meer bepaald breien) en erover bloggen ook. Bij mij blijft het nog altijd bij: ‘ik zou willen’ en ‘ik zou eens moeten’ (quilten/haken) maar de praktijk volgt niet

7. mevrouw Verbeelding: omdat ze heel leuk en herkenbaar schrijft (ook al zijn het bij mij situaties van jaren geleden) en omdat ze zo prachtig kan tekenen en dingen doen met haar handen.

Dat waren ze dus. Allemaal vrouwen, niet omdat ik iets tegen mannen heb maar gewoon omdat deze er voor mij uitspringen op dit moment. Vraag het mij binnen een paar maand nog eens en het zal wel veranderd zijn, maar eigenlijk toch niet: één award is voldoende.

3 thoughts on “Een prijs”

Geef een reactie