Waar waren wij gedurende tien dagen?

Voor het geval jullie je dus afvragen wat ik de afgelopen tien dagen zoal gedaan heb, awel ik zat bijvoorbeeld op het Puppetbuskersfestival en dat kunnen jullie hier, hier, hier en hier lezen. Toen dat voorbij was (niet het festival, maar mijn aandeel om het te beschrijven erin), ben ik naar het MiramirO festival gegaan, zoals jullie hier, hier, hier, hier en hier kunnen lezen.

Veel gezien dus, veel gedaan, veel rondgelopen en geschreven en af en toe zelfs een stapje in de avondwereld gezet. Heel erg laat moest dat niet zijn, als het maar gezellig was. Zo kreeg ik dan nog eens de indruk dat er meer was dan de Feesten afschuimen met vier kinderen en mij daartoe te moeten beperken.

Voila. Dat was het voor dit jaar. Nu bekomen en mij mentaal voorbereiden voor volgend jaar 🙂

Geef een reactie