Uit eten

Vriendin E. zit af en toe ’s avonds alleen wegens een partner die soms nachtdiensten draait. Langs de andere kant is vriendin E. iemand die graag eens iets gaat eten en dat ook regelmatig doet hier in Gent, meestal dan wel mét partner en vrienden.

Regelmatig vertelt ze er mij dan over en dan zeggen we dat we dat ook eens samen moeten doen, maar uiteindelijk komt het er nooit van. ‘Kwam’ moet ik zeggen want nu hebben we daar verandering in gebracht.

Vanavond zijn we uit gaan eten, gewoon vriendin E. en ik en we hebben ons kostelijk geamuseerd én bovendien nog heerlijk gegeten. We hebben vanavond dan ook eens besproken dat we dat 1. meer moeten doen en 2. welke restaurants we zo allemaal zouden moeten uitproberen.

Yummie tides are coming.

One thought on “Uit eten”

Geef een reactie