Happy B-day

Vandaag is het de verjaardag van een zeer fijne mens. Er is een drink, maar met dat wij normaal gezien later gingen thuis zijn hebben wij niet voor een babysit gezorgd. Ergens jammer want ik had er graag bij geweest. Langs de andere kant: ik heb echt geen fut meer na vandaag.

Den anderen is er wel naartoe, met een kadootje. Ik denk dat hij het een leuk kadootje gaat vinden. Maar ik wijk af. Den anderen, die dus geradbraakt was na een dag pretparken, is er naartoe om het kadootje af te geven en zou ‘ten hoogste een half uurken’ weg zijn, wegens … geradbraakt zijn dus van een dag pretparken.

Ik geloofde niets van die uitspraak want ik ken mijnen vent wel een beetje goed, en zie, we zijn nu twee uur later 🙂

2 thoughts on “Happy B-day”

  1. Misschien dat den anderen nu wel al thuis is, maar daarjuist zat hij er nog…

    Bellewaerde heeft hem trouwens een schoon kleurke gegeven.

  2. Het cadeautje is fan-tas-tisch!
    Ik heb er gisteren een grote bol mee gemaakt. Op zijn bucky-balls! Echt super! Zeg maar merci tegen uwen anderen.

Geef een reactie