Ingehaald

Deze namiddag een beetje slaaptekort ingehaald.

De afgelopen week waren het veel te korte nachten. Donderdag- en vrijdagnacht een beetje kunnen inhalen, maar gisterennacht was het uiteindelijk toch 2u voor ik in bed zat. Bovendien nog afschuwelijk slecht geslapen (meer wakker geworden dan effectief te slapen – of dat was toch de indruk die ik had), wat ook al niet helpt. Deze ochtend er vroeg uit, wegens dat Michel ziek is en ik dus niet kon uitslapen, en tegen de middag radikaal gestuikt.

Bedje ingedoken en twee en een half uur geslapen. Hoognodig dus en vooral omdat ik vanavond nog moest werken voor GiG en dat lukt nogal moeilijk als uw ogen dichtvallen van vermoeidheid.

Eens proberen om nog een keer op tijd naar bed te gaan vanavond maar met dat ik nu niet moe meer ben, zie ik het weeral gebeuren dat het weer (te) laat zal worden.

Geef een reactie