Weduwe voor twee avonden

’t Is dus niet altijd ik die alleen weg ben hé. Vanavond en morgenavond ben ik alleen thuis terwijl den anderen de bloemetjes gaat buitenzetten.Vanavond gaat hij naar een première, met een andere vrouw dan nog. Morgen heeft hij een ‘date‘ met zijn vader.

Op zich vind ik dat helemaal niet zo erg, ware het niet dat hij vanavond, ook al is hij er niet, toch de TV ingepalmd heeft door twee oerendstomme progamma’s op te nemen. Twee programma’s tegelijk opnemen betekent dat ik niet naar digitale TV kan kijken, dus ook niet naar eerder opgenomen programma’s en er is NIETS op de ‘gewone’ TV dat wel leuk is.

Dus zorg ik voor een alternatief: in bed kruipen met mijn computer en verder kijken naar seizoen 3 van House (jaja, ik weet dat ik gigantisch achterloop). We hebben toch geen verwarming en dan ga ik tenminste warm hebben en als ik toch in slaap zou vallen, moet ik mijzelf dan tenminste niet meer wakkermaken om mij naar mijn bed te slepen.

Kijk zie, er zijn eigenlijk alleen maar voordelen.

3 thoughts on “Weduwe voor twee avonden”

  1. Je kan perfect naar iets kijken dat opgenomen is als er 2 andere programma’s aan het opnemen zijn… de reden dat je niet naar iets anders “live” kan kijken is dat de digicorder maar 2 tuners heeft, maar van de hdd kijken vereist geen tuner en dus kan je dat wel degelijk doen (hier werkt dat toch ook).

  2. Je kunt -waarom weet ik niet, maar de uitleg van Unexpected klinkt heel plausibel- inderdaad niet meer live digitaal kijken als er twee prog’s aan ’t opnemen zijn. Je kunt ondertussen echter wél nog naar iets kijken dat op je harde schijf is opgenomen, zo leerde de ervaring mij.

    Nu, je lijkt je sowieso niet verveeld te hebben! 🙂

Geef een reactie