Avond twee

Gisteren was het een avondje in bed met House. De tweede weduwe-avond heb ik doorgebracht in de keuken.

Morgen gaan we naar de première van Henk Rijckaert en daarvoor hebben we vrienden en familie uitgenodigd om mee te gaan. In totaal zullen we morgenavond met 19 zijn (incl. wij zessen dus) en die moeten allemaal eten hebben. Allez, ‘moeten’ is een groot woord: ik heb hen uitgenodigd om iets te komen eten vooraleer we vertrekken.

Op het menu staan courgettesoep, 3 quiches (prei-spek, broccolli-zalm, spinazie-geitenkaas-langoustinestaartjes), mini hesp in de oven (met witloof dus), pannenkoekenbrood met zalm, gekookte krielaardappeltjes met paddenstoelen in room en een paar soorten broodjes. Tijd dus om de nieuwe keuken uit te testen.

Ongeveer vijf uur staan koken en het was zalig. De keuken is fantastisch: alles is aanwezig en staat op een perfecte plaats. Het was een lust om er te koken.

Heb ik al gezegd dat de mensen die onze keuken ontworpen hebben en nu aan het maken zijn fantastisch zijn? Anders: we hebben de beste uitgekozen, ’t is maar dat ge het weet.

Geef een reactie