Uit

Twee avonden op rij uit. Al bij al, als ge dat vergelijkt met den anderen valt het nog mee hé (bij hem waren het vier avonden op rij).

Gisterenavond de première van Henk zijn nieuwe show: Karton. De familie uitgenodigd, de vrienden uitgenodigd, met andere vrienden daar afgesproken en het was een meer dan geslaagde avond. Hier thuis heeft iedereen eerst goed gegeten. ‘k Heb zelfs een fantastisch compliment gekregen, alhoewel het een beetje raar verpakt was.

Daarna met zijn allen naar de première en het was vreselijk goed. De vorige show was al zeer goed, deze is nog beter. Ik kan alleen maar zeggen: als ge hem nog niet gezien hebt en ge krijgt de kans om te gaan kijken, doen! Ge zult het u niet beklagen, integendeel.

Na de show dan blijven plakken in de cafetaria van Arca en eens ze ons daar buiten gooiden afgezakt naar ons huis om nog iets te eten. Ah ja, want iedereen had wel goed gegeten voor we vertrokken, behalve ikzelf natuurlijk en Michel had blijkbaar van de zenuwen ook niet veel gegeten, en aangezien een vriendin ook nog niet gegeten had, hebben we samen nog een deel van de overschot opgegeten.

Onverwacht hadden we voor vannamiddag kaarten gekregen om naar het Filmfestival te gaan: een concert van de muziek van John Williams. Iedereen zal wel iets van zijn muziek kennen, bewust of onbewust, en vandaag ben ik er eigenlijk van verschoten hoeveel ik er nog van ken.

In mijn studententijd was ik grote fan van filmmuziek. Als ik een film zag en ik vond de muziek goed dan kon je er bijna zeker van zijn dat ik die op een cassetje staan had en op veel van die cassetjes stond dus ook muziek van John Williams. Sinds de kinderen er zijn ga ik ongelooflijk veel minder naar de cinema en veel nieuwe (film)muziek leer ik niet kennen. Maar vannamiddag heb ik dus genoten.

Nu nog een beetje House en Criminal Minds. Een wreed schoon einde van mijn weekend.

Geef een reactie