Extra uurtje

Het enige voordeel aan het winteruur: er is een extra uur vandaag en aangezien zondag mijn ‘uitslaapdag’ is komt dat wreed goed uit: geslapen tot half twaalf … oud uur dus, zodat ik nog tijd had om eerst te ontbijten vooraleer aan middageten te moeden denken.

De kinderen hadden dat uiteraard niet door. Meestal slapen ze in het weekend toch minstens tot half acht en uiteraard stonden ze uitgerekend deze ochtend om 7u05 oud uur, of dus 6u05 nieuw uur aan mijn bed. ‘k Heb ze terug naar bed gestuurd, maar het had niet veel effect. Nu ja, uiteindelijk hebben we daar weinig last van want ze zijn oud genoeg om zich voor de TV te plaatsen (jaja, slechte ouders wij) en ons nog een paar uur te laten slapen.

Ondertussen op het gemak dus bekomen. ‘k Ga eens aan het middageten beginnen, zie.

One thought on “Extra uurtje”

  1. Slechte ouder of niet, ik kijk er naar uit dat mijn twee kadeekes zelf naar beneden kunnen, de tv kunnen aanzetten en rustig wat tv kunnen kijken waardoor ik (wij) toch wat langer dan tot 7u kunnen slapen in het weekend!
    En voor de kinderen is dat volgens mij ook eens nodig: zo eens zonder ouders naar tv kunnen kijken. Voor eventjes.

Geef een reactie