Leeg

Zware discussies gehad met de oudste dochter vanavond. Dingen die op school gebeurd zijn die absoluut niet door de beugel kunnen. Dingen waarvan ze blijkbaar niet volledig beseft dat ze ze gedaan heeft, laat staan welke gevolgen ze hebben.

Zij wenen, ik wenen. Praten en luisteren. Argumenten bovenhalen en gevolgen trekken. Proberen naar oplossingen zoeken. Het heeft veel met dit te maken, als niet alles, maar dan met een ander kind.

Wat er ook gebeurd is, het was sowieso niet haar bedoeling om de gevolgen te krijgen die er nu zijn, maar ze zijn er en ik ben er fysiek slecht van. Nu proberen dingen recht te zetten.

One thought on “Leeg”

  1. san, ik hoop van harte dat de storm al iets gaan liggen is. ik weet niet precies wat er aan de hand is, maar het lijkt me een heel pijnlijke en lastige situatie… zelie zal er wel uit leren, maar heb zo met haar te doen dat ze er door moet.

Geef een reactie