Ramp

Mijn badkamer ziet eruit alsof er een tornado gepasseerd is. Twee weken niet kunnen wassen doet wat met de hoop was die zich opstapelt. Mijn wasmand kan al dat wasgoed al lang niet meer slikken, en dus eindigt alles op de grond, naast de mand.

Morgenavond ga ik dus alles in mijnen auto zwieren, een boekske pakken en/of mijnen-computer-met-series-op en mij gedurende een paar uur installeren in een wassalon.

Iemand die tips heeft van een goed wassalon prijs/kwaliteitsgewijs en eventueel ook gezelligheid (alhoewel dat zeer relatief is, dat weet ik ook wel)?

3 thoughts on “Ramp”

  1. Aan de Arena Van Vletingen (Lange Violettestraat) is er een, proper & je kan aan de overkant parkeren. Voor de rest: ofwel meer stadinwaarts (Oudburg, hoek Sint jacobsnieuwstr) of op minder frisse locaties, vrees ik.

  2. Een beetje verder, maar je kan er altijd parkeren. Toch niet onbelangrijk als je veeeel was hebt: de wasserette op het Heirnispleintje in SAB.

Geef een reactie