Verdict

By the way: ondertussen is het definitief. Mijn wasmachine heeft compleet de geest gegeven. Geen herstellen meer aan. Ze werd onderzocht, er werd gepookt, er werd gezocht en gekeken en besloten dat ze met haar 13 jaar beter naar het wasmachinekerkhof kan gaan.

Mijn droogkast, die is niet kapot maar ik moet toch een nieuwe kopen. Die machine heeft namelijk een open uitlaat voor de warme lucht uit te laten komen en nu ze in een kast staat kan ik kiezen: of een nieuwe machine, of mijn nieuwe kast naar de vaantjes laten gaan. Ze is ook 13 jaar oud. Gelijk met mijn wasmachine gekocht, dus ik denk dat het geen verloren uitgave zal zijn.

En als top of the bill begint mijn afwasmachine nu ook zijn tekenen van ouderdom te vertonen: mijn aan/uitknopje gaat niet meer uit. Of wel, het gaat nog uit en springt dan vanzelf weer aan. Ook al 10 jaar oud, dus niet verwonderlijk, maar toch.

Twee machines die moeten vervangen worden, één machine die eventueel moet vervangen worden. Ik zal mijn komende vrije dagen bij veel electrohandelaars doorbrengen om eens te horen welke ‘deals’ ze mij kunnen maken. De eerste offerte is ondertussen al binnen. En ik weet ook al waar mijn eindejaarspremie naartoe zal gaan dit jaar 🙁

2 thoughts on “Verdict”

  1. Pijnlijk voor de portefeuille! :S
    Maarrrr… als de nieuwe aankopen alweer 13 jaar meegaan, dan is die eindejaarspremie goed besteed hé. 😉

Geef een reactie