Avondvertier

Het ging maadag zijn maar doordat den anderen ‘plots’ iets anders moest doen is het gisterenavond geworden: ik ben naar de waserette getrokken.

Laat ik hier eerst even iedereen bedanken die zo vriendelijk was om hun wasmachine aan te bieden en dan zeggen waarom ik van die ongelooflijke lieve aanbiedingen geen gebruik heb gemaakt. Of beter, als ik zeg dat ik gisteren in één keer zes machines heb gewassen, hoef ik daar dus niet meer uitleg bij te geven. Op anderhalf uur tijd was alles gewassen. Had ik dat gedaan bij iemand thuis, we zaten deze ochtend waarschijnlijk nog te wachten op een machine 🙂

Niet dat alles nu gedaan is. Ik heb nog zeker twee machines te doen en een halve voor truien, maar gisteren had ik niet genoeg geld meer bij voor die twee laatste machines én zoveel was kon ik trouwens toch niet in mijn auto krijgen, laat staan allemaal weer terug naar huis sleuren.’k Ga nu wachten op nog een wasmand voor een volle machine en dan nog eens terug gaan.

Morgen werk ik niet en dus ga ik eens bij de electrohandelaar langs om een paar offertes te vragen. Zaterdag waarschijnlijk ook en het beste aanbod zal er een goede klant bijhebben. Beste aanbod zowel kwa prijs, dienstverlening na verkoop en misschien het allerbelangrijkste: hoe rap kunnen ze leveren. Misschien dat dat ‘teruggaan’ dan niet nodig is.

En ik die dacht met de scouts die wegviel op zaterdagnamiddag, dat ik ging kunnen lekker nietsdoen. Blèh!

One thought on “Avondvertier”

  1. Reclame maken is normaal gezien mijn ding niet, maar een tip misschien: wij hebben onze droogkast gaan halen bij een zaak op de Brusselsesteenweg en daar kan je het toestel gewoon meenemen – geen levertermijnen of zo. En hun prijs was ook goed. En ze hadden precies veel keuze.
    Het zijn modellen die niet meer verkocht worden dacht ik maar de garantie blijft dezelfde.

Geef een reactie