Peiling

Ik zit weer in één van ‘die periodes’: de ene vergadering na de andere, de ene afspraak na de andere en rennen van hot naar her. En zo wordt het hier dan wel eens een beetje stiller, maar nooit echt heel stil.

Er zijn de laatste twee weken ook enkele dingen bekend geraakt die eigenlijk nu pas beginnen door te sijpelen en waar ik nu dus pas de weerslag van begin te krijgen. Tja, als het druk is kunt ge dat allemaal naar de achtergrond dringen, maar dan komt er toch een moment dat ge er in het echt mee geconfronteerd wordt en dan is het plots ‘BOEF!’. Het zijn dingen op allerlei vlak en nu moet ik eens deftig verwerken en nadenken en dan beslissen. Gelukkig heb ik nog genoeg tijd om dat rustig te kunnen doen, dat beslissen. Alhoewel, ge zult zien dat die ‘genoeg tijd’ ook voorbij zal zijn voor ge het weet, natuurlijk.

‘k Ben dus niet in een zo vrolijke bui, maar dat waait ook wel weer over. ’t Is ne keer azo, en ne keer anders, niewaar.

Geef een reactie