Klein kind

Gisteren was het Site van het Jaar dingen in het NTG en met het Project waren we er dus ook. Voor het Project zijn er ook nieuwe stickers. Schoon dingskens, mooie kwaliteit en ideaal van formaat … om te taggen.

Oververmoeidheid doet rare dingen met een mens en gisteren gedroeg ik mij als een kind op één april die op iedereen aprilviskes probeert te plakken zonder dat ze het merken. En dan zien hoe lang het duurt voor de mensen het merken.

Dus liep ik rond in de hal van het NTG om zoveel mogelijk mensen ongezien een sticker op de rug te plakken en ondertussen maar giechelen als een bakvis. ‘k Heb mij ongelooflijk geamuseerd en zelfs Bart De Pauw en Lucas Van Den Eynde ongemerkt een sticker op hun rug kunnen plakken.

Een kinderhand is gauw gevuld, nietwaar.

One thought on “Klein kind”

Geef een reactie