Zinnen verzetten

Vanavond een wreed goed concert gezien: intiem, ingetogen en tegelijkertijd vol vuur en passie. Meer daarover binnenkort op het Project, maar het is altijd fijn om een optreden te zien waar het ervan afdruipt dat de artiesten zich ook rotamuseren. Dat heeft altijd dat tikkeltje meer.

Daarna in goed gezelschap nog een klein stappeke in de wereld gezet. Eerst eens gaan piepen daar aan het glazen huis. Gewoon uit nieuwsgierigheid eens gaan kijken hoe het daar was, we hebben ons er absoluut niet tussen gewaagd, hadden daar ook helemaal geen zin in.

Eens de nieuwsgierigheid bevredigd zijn we onze dorst gaan lessen in een zeer leuk caféke: Hasta manana (er moet daar ergens nog een tilde op, maar ge moet ze u maar inbeelden). Leuke muziek, lekkere cocktails en zeer lekkere tapas. Gezellig (bij)gebabbeld en zo was het dan plots middernacht en vonden we het tijd om misschien toch eens naar huis terug te keren.

Morgen eens een artikelken plegen. Nu eerst in mijnen nest kruipen.

One thought on “Zinnen verzetten”

Geef een reactie