Het was nog niet druk genoeg

Onze kinderen hebben een aantal activiteiten waar zij enthousiast over zijn. Zelie is daarin koploopster met zes dingen. Niet verwonderlijk want zij is de oudste en kan/mag dus al het meest, maar zij heeft ook de meeste interesses. Louis en Jan hebben alletwee twee activiteiten en Anna één.

Vorig jaar zijn Jan, Louis en Zelie gaan proefzwemmen in de zwemclub en in oktober kon Jan al beginnen. Voor Zelie en Louis was er geen plaats op het uur dat zij konden en dus gingen zij niet zwemmen. Maar kijk, tijdens de Kerstvakantie kregen we telefoon van de zwemclub: dat er vanaf januari dus wel plaats vrijkwam op het uur dat ze konden. Gevraagd of ze nog steeds wilden zwemmen en twee enthousiaste kinderen was het resultaat.

Sinds vandaag gaan Zelie en Louis dus ook zwemmen en kwestie van een hectische zaterdag nog hectischer te maken, kan het wel tellen. Schema op zaterdag vanaf vandaag:

  • 10u30-1u30: turnen Jan en Anna
  • 10u30-12u: turnen Zelie
  • 13u-13u45: zwemmen Louis en Zelie
  • 14u-17u: scouts Louis en Zelie

Boy oh boy: dat wordt crossen van het één naar het ander. Het middagmaal is alvast geen warme maaltijd meer: dat heb ik verzet naar de avond.

Geef een reactie