Cross

Het was vandaag weer eens zo’n dagje van over en weer lopen van hot naar her.

In de voormiddag afspraak met de neurochirurg voor Michel, daarna bezoekje aan zijn ouders, over de middag over en weer naar school, eerst bij Louis en Zelie, daarna bij Jan en Anna (de banden van Jan zijn fiets moesten opgepompt worden, anders kon hij ’s namiddags niet terug naar huis). Terug naar de schoonouders, terug naar school (kinderen afhalen), een milkshake gaan drinken met de kinderen in onze favoriete sapjes- en shakesbar, 3 van de 4 kinderen afzetten thuis en opnieuw richting school, met Anna achterop, om er een eindje verder naar de knuffelwinkel te gaan Jan zijn knuffel afhalen. Terug naar huis, eten, kinderen in bad, in bed en dan aan het werk voor Het Project om nu eindelijk te kunnen afsluiten en te gaan slapen.

Toch leuk hé, van die vrije dagen waarop er ‘niets’ te doen is 🙂

Geef een reactie