Ontspanning

Meestal zijn mijn ‘vrije’ vrijdagen zot druk. Het ene moment zet ik de kinderen af aan school en het volgende moet ik ze alweer ophalen.

Vandaag had ik voor één keer geen enkele afspraak, behalve het eerste lesuurtje bij Louis in de klas leesmama zijn. Dus kwam ik thuis en ik wist in eerste instantie eigenlijk niet goed wat doen, maar dat duurde niet lang.

Eerst een beetje mails gelezen, dan twee en een half uur geslapen, dan een lang bad genomen en dan was het tijd om de kinderen af te halen. Niets doen dus, genieten en uitrusten.

Want dat uitrusten was wel nodig na deze week: twee avonden vergaderen, één avond een verjaardagsfeestje/diner en gemiddeld 5u per nacht geslapen. Dat dutje heeft enorm deugd gedaan en dat bad nadien, puur genot. Volledig ontspannen was ik.

Ne keer zo, dat mag ook hé.

Geef een reactie