Over de kogel en de kerk

’t Is eindelijk achter de rug. Twee maanden na de eerste panne en na weken boekskes, websites en merken bekijken en vergelijken over geluid en verbruik en kilo’s en wat nog allemaal hebben we vandaag de knoop doorgehakt. Veel langer konden we toch niet meer wachten nu onze afwasmachine ook de geest gegeven heeft.

De ‘gelukkigen’ die ons de toestellen mochten verkopen is dit familiebedrijf geworden, op aanraden, en we werden zeer vriendelijk geholpen. Nu, voor het bedrag dat we uitgegeven hebben zou het raar zijn moesten ze dat niet gedaan hebben. Maar ik zocht een plaats met een goede naverkoop service, waarbij je dan geen weken een machine zou kwijt zijn als er iets mis mee is, en daar geven ze blijkbaar excellente service.

’t Is blijkaar druk momenteel want toen ik vroeg hoe rap de machines konden geleverd worden zeiden ze eerst iets van februari. Even vloog de gedachte door mijn hoofd om misschien toch nog eens ergens anders te gaan kijken, want nu we beslist hadden kon het natuurlijk  niet rap genoeg gaan, maar even later vonden ze blijkbaar toch nog een gaatje (en neen, ik heb niet eerst gedreigd) en nu komen ze woensdagochtend de machines brengen.

Joepie! dus. Gedaan met de wasserette bezoekjes en het gesleur met de was en ook: eens de machines er zijn kan het laatste stuk van de keuken, het stuk voor de afwasmachine, volledig afgewerkt worden.

Geef een reactie