Zoef!

Erg hoe de tijd vliegt als ge plezier hebt.

Vandaag dus brunch bij vriendin E. en zoals verwacht is dat dus iets van lange adem. Rond 11u toegekomen en pas om iets na vijf in de namiddag van tafel gekomen. Zes uur en het leek alsof we er pas aangekomen waren.

En gegeten dat we hebben. ’t Was allemaal ook zo lekker. Zoveel gegeten dat ik vanavond nog niet gegeten heb en ik denk niet dat het er nog zal van komen.

En uiteraard heel veel gebabbeld en geleuterd en gelachen. Het gezelschap die eigenlijk bepaald of het een leuke brunch wordt of niet en het werd een meer dan leuke brunch.

Daarna nog een bezoekje gebracht aan mijn zus en vooraf gebeld naar mijn papa dat we daar gingen passeren. Mijn neefjes waren volkomen uitgelaten over het bezoekje van hun neefjes/nichtjes en mijn kleine nichtje is ondertussen toch ook al een flinke baby geworden en ze was zo lief om mij haar te laten pakken.  Papa is dan nog ook langs gekomen en zo werd het een zeer geslaagd einde van de dag.

Zoals Michel al zei: we moeten dat meer doen.

One thought on “Zoef!”

Geef een reactie