Singalong

Anna zit in een zeer leuke fase: alles wat ze hoort, maar dan ook alles, zet ze om in een liedje. Zo krijg je dus de grappigste liedjes liedjes te horen over woorden en klanken die ze hier en daar heeft opgepikt en dan lukraak aan elkaar rijgt.

Zeer leuk over het algemeen, maar het kan ook serieus op de zenuwen werken. Zo bijvoorbeeld ’s ochtends in de auto, als je al gestresst loopt van de ochtendroutine en als ze dan één van haar spinsels ten berde brengt ad infinitum.

Want eens een liedje in haar hoofd gevormd word, zingt ze het keer op keer op keer op keer … tot ze iets gehoord heeft dat haar  nieuwe inspiratie oplevert. En over het algemeen is de melodie ook nogal monotoom.

Maar die fantasie, dat is wel super.

3 thoughts on “Singalong”

  1. aha, er zijn er dus nog die dat doen. Hier dezelfde toestanden bij Maya die net ietsjes ouder is dan Anna (3 geworden in oktober). Vaak heel leuk en grappig maar inderdaad soms minder.

  2. Voor die moppen moeten ze al een paar jaar ouder zijn: Jan begint daar nu mee en Louis en Zelie zit er volop in 🙂

Geef een reactie