Uitgaan

Vanavond ga ik uit met mijn twee oudsten: wij gaan kijken naar de première van de musical De zusjes Kriegel.

We kunnen gaan op uitnodiging en blijkbaar zullen we behandeld worden als VIPs. Spannend dus wat het zal geven. Spannend ook hoe de kinderen zich zullen houden, want de voorstelling zo toch zo’n 2,5u duren en daarna is er een afterparty.

Die afterparty, dat gaan we denk ik niet te lang trekken: morgen is het nog steeds school. Maar gelukkig begint de vakantie morgennamiddag, dus één late avond zullen ze wel overleven.

Tegen dit weekend kunt u er wellicht alles over lezen bij Het Project. Nu ga ik de kleinsten in bad steken, zodat we toch op tijd zullen kunnen vertrekken want ja, uiteraard wordt een VIP vooraf ontvangen met een glaasje, en dat willen we natuurlijk niet missen. Kwestie van de hele belevenis mee te maken.

Geef een reactie