Even tussenuit

Wij niet, maar ons oudste kind, Zelie: ze is vanavond vertrokken op scoutsweekend.

Kwestie van timing kan het wel tellen: vandaag was het ook oudercontact op school, had Zelie een inhaalles voor saxofoon én haar gewoonlijke balletles. Dus was het een beetje meer rennen en organiseren dan gewoonlijk vandaag.

Gelukkig had Zelie haar valies gisteren al voor 90% in orde gebracht en voor de balletles hebben we er dan maar voor gezorgd dat ze 100% in orde kwam. Ze heeft nog tijd gehad om te eten voor ze naar ballet vertrok en na de les ben ik dan direct met haar doorgereden naar de kampplaats.

Nu is ze dus weg tot zondag en dan wordt ze thuisgebracht door de ouders van een klasgenootje die dus ook in haar scoutsgroep zit. Ze boden het aan en ik heb het met beide handen aanvaard want anders zou het zondag ook nogal haasten worden: het kamp is om 14u gedaan en meestal komen we dan nog maar net van tafel 🙂

Nog twee keer slapen, en dan is ze terug.

Geef een reactie