Pech

Gisterenavond met de auto de stad in: te weinig tijd, den anderen zijn fiets was kapot en we moesten aan de Zuid zijn dus de conclusie was rap getrokken. Parkeren aan de Zuid is ook niet evident, dus maar direct in de ondergrondse parkeergarage geparkeerd. Vlakbij en een gemak.

Wij naar het evenement en dan een hapje gaan eten in goed gezelschap en dan naar de cinema. Het is niet ver tussen de eetplaats en de cinema en dus gingen we wandelen. De wagen stond veilig gepakereerd en in de buurt van de cinema een parkeerplaats vinden is ook niet altijd evident.

Rond 1u15 waren we terug en wat bleek: de ondergrondse garage was hermetisch afgesloten. Blijkbaar is het geen garage die 24u/24u open is, maar dat had ik niet gezien bij het parkeren. Nooit aan gedacht en dus ook niet op gelet. We waren net 15min te laat.

We hebben dan maar een taxi naar huis genomen en deze ochtend ben ik met de kinderen in de bus tot aan de Zuid gereden om daar dan de auto uit de garage te bevrijden.

Note to self: volgende keer de sluitingsuren van de parkeergarages controleren.

7 thoughts on “Pech”

  1. Is dat de parking onder het St-Pietersplein? Dan kunnen wij dat als info aan onze klanten meedelen. (Ik werk in de cinema/heb gisteren uw kaartjes gescheurd 😉 ). Aangezien er toch wel enkele lange films draaien momenteel (Benjamin Button, Watchmen, …) zullen jullie niet de enige zijn die dit voorhebben.

  2. Ik heb het ooit voorgehad in de parking onder ’t Zand in Brugge: die ging om elf u of zo dicht en wij stonden daar om 10u58 maar het was al prijs. Van Brugge naar Gent met de taxi zag ik niet zitten. Dan maar gewacht op iemand met een abonnement, en die heeft ons buiten gelaten.

  3. Het komt omdat die parking in privé-handen is, enfin dat is niet de reden, maar de uren zijn bepaald in functie van de openinguren van de winkels (met speling). Ik denk dat Match mede-uitbater is. Ambetante parking, onvriendelijke parkeerwachters, én ik kan er bij het binnenkomen niet met Visa betalen.

Geef een reactie