Onverwacht sjans

Vandaag moest ik in Brussel zijn. Een bijeenkomst en samen met een professor zou ik daar de hele dag aanwezig moeten zijn.

Deze ochtend extra vroeg uit het bed want de kinderen moesten extra vroeg op school zijn, om dan de wagen in de garage binnen te doen en een vroege trein naar Brussel te hebben: ik zou daar tussen 9u en 9u30 moeten toekomen.

De kinderen en de wagen, dat viel mee en zo was ik op tijd in het station om de trein van 8u24 te halen … ware het niet dat deze 15min vertraging had. Dus was ik maar om 9u20 in Brussel Noord en pas om 9u40 waar ik moest zijn. Al bij al bleek dit gelukkig geen probleem.

We zouden daar dingen promoten voor iets van het werk, maar het promotiemateriaal was er niet (niet ons fout) en dus stonden en liepen we daar maar wat rond om tijd te verdoen en te kijken wat er nog allemaal te zien was. Uiteindelijk was er helemaal niet zoveel te doen als we gedacht hadden en zo mocht ik het vroeger dan verwacht voor bekeken houden.

In plaats van de kinderen af te halen vlak voor het einde van de studie, ben ik nu dus onverwacht vroeger thuis en kan ik hen gewoon van school afhalen als die gedaan is. We zullen dan op ons gemak naar het station gaan met de tram om één van die fameuze AMT milkshakes te proberen en om ons dan, nog altijd op ons gemak, naar de garage te begeven om de auto af te halen en naar huis te kunnen rijden.

Soms kan je toch echt sjans hebben.

One thought on “Onverwacht sjans”

  1. mijn all time favourite bij AMT: koffie Maya: dubbele espresso met gestoomde melk, slagroom (facultatief) en cacao of kaneelpoeder als topping, heerlijk om zo wakker te worden (dat onze kleine meid als Maya door het leven gaat, zal er misschien ook wel iets mee te maken hebben ;-))

Geef een reactie