Broeder- en zusterliefde

Op zaterdag zijn Anna en Jan dan grotendeels alleen thuis. Niet in de zin van alleen in het huis te zijn. Daar zijn ze nog te jong voor. Wel in de zin dat grote broer en zus hier niet zijn.

Toen ik deze namiddag terugkwam van de twee oudsten naar de scouts te brengen waren Jan en Anna met de puzzel aan het spelen: Jan maakte de puzzel en Anna keek gefascineerd toe en probeerde te helpen waar kon/mocht. Maar of ze nu hielp of niet, Jan was de hele tijd tegen Anna aan het praten en omgekeerd. Ze waren zich zeer goed aan het amuseren.

En zo hebben ze zich samen geamuseerd gedurende de hele namiddag, ze waren onafscheidelijk. 

jan-en-anna-groot

Zelfs vanavond, toen grote broer en zus al terug waren, speelden ze mooi samen. Jan heeft ‘Wie is het?’ voor zijn verjaardag gekregen en hij probeerde dat met Anna te spelen. Keer op keer probeerde hij aan Anna uit te leggen hoe ze het moest en ondanks het feit dat het niet echt lukte (hij verstaat het zelf nog maar half) bleven ze maar volharden.

Soms kunnen zo toch zo ongelooflijk lief en schattig zijn.

2 thoughts on “Broeder- en zusterliefde”

  1. da’s precies de mama en de papa in het klein maar dan nog schattiger 😉
    hele leuke foto vind ik dit!

Geef een reactie